søndag 25. mars 2012

Årsmøte NQF i Bergen

Jeg har vært på årsmøtet i Norsk Quilteforbund for første gang. Det var utrolig kjekt. For det første så var jeg så heldig at jeg fikk holde kurs i fargelegging av stitchery, det var kjempegøy. Kjempeflinke jenter som hadde med seg fine broderier. Jeg synes også det var så spennende å se på utstillingene, hvilken inspirasjon, det ene prosjektet mer fantastisk enn det andre. Traff også mange koselige jenter, og fikk en del gode tips, bla om foto og fotooverføring på stoff.(jeg har allerede sett etter nytt objektiv og printer)
Jeg fikk desverre ikke så god tid til å shoppe denne helgen, kjøpte kun litt broderigarn, og en bok, som jeg kan anbefale. I den finnes det mange søte små prosjekter, akkurat slike som jeg liker. Ønsker å rette en stor takk til styret i NQF og Bergen Quiltelag som har organisert en slik flott helg. Jeg tok noen bilder fra utstillingen også, her er et av teppene som imponerte meg stort. Flere bilder kan du se her: 3 kommentarer:

  1. Den boka så kjempefin ut! Er den på norsk, eller er det gode bildebeskrivelser?

    SvarSlett
  2. Hei og hopp,boka er på engelsk, og det er nok greit å kunne lese og forstå engelsk om man skal sy fra denne boken.Det er skisser som er til god hjelp når man skal sy. Jeg kommer nok til å bruke boken som inspirasjon. Sjelden jeg syr noe etter oppskrifter egentlig. Jeg liker så godt kombinasjonen av bomullstoffer og lin, vakkert.

    SvarSlett
  3. Takk for sist - koseleg festmiddag. No skal eg kikke litt meir på bloggen din :o)

    SvarSlett