onsdag 11. april 2012

Another Red Brolly stitchery

I påsken har vi vært på hytta oppe på fjellet. I år som i fjor så var det ikke nok snø til å gå på ski, men da fikk jeg mer tid til å brodere. Jeg har brodert og fargelagt nok et motiv fra The Red Brolly, et kjempesøtt motiv. Jeg vet ikke hva jeg skal sy med det, så om noen har en ide???

I have been embrodering some during easter. We have a cabin in the mountain, but this easter there where not enough snow to go skiing, so more time to enjoy sewing. I have stitched and colored another motiv from the Red Brolly, it soooo cute, with the cat, the bird and the two ladies. Do not know what I will use the stitchery for, any idees anyone?
Thanks for visiting.

1 kommentar:

  1. Hei,og takk for sist!
    Flott og koselig motiv:))
    Bokbind til ringperm til å ha alle dine mønster i,fin ide til ny bok.Bildelomme til å ha på kjøkkenet,til diverse reklame osv. som en skal se nærmere på,men ikke nå,legges i lommen!Kort og godt en koselig pute!:))Jada det er bare å sy i vei,uante muligheter!Den lommeboken du sydde sist,hadde vore fint å ha i en bok!Nyttige bruksting!Beste hilsen Quiltegleder Margrethe Jåstad

    SvarSlett