mandag 13. juni 2011

Fotobag/CamerabagJeg har lenge tenkt at jeg skulle sy meg en fotobag, jeg har ryggsekk, men savner det å kunne komme til kameraet uten å måtte ta av ryggsekken. Jeg hadde tenkt en bag med et koselig stoff, og det ble gjenbruk av en gardin som vi hadde gangen på 90-tallet. I tillegg har jeg brukt dongeristoff, et rosa liggeunderlag, en karabinkrok og to D-ringer. I og med at jeg ikke hadde noe mønster, så ble vesken til etterhvert, men jeg hadde en ide om hvordan den skulle bli. Jeg er godt fornøyd, vesken rommer speilreflekskameraet, et ekstra objektiv og ekstern blitz. Jeg har også sydd en liten pung, hvor jeg kan oppevare deksel, minnebrikker, kabel osv. Bagen er romslig og det er fortsatt plass til noe mer. Det beste er at jeg fikk meg en skreddersydd fotobag, som er laget med stoffer og utstyr som jeg allerede hadde, jeg har kun invistert i litt tid ved symaskinen.(ca. 8 timer)

I have wanted to make a camerabag for some time now, and yesterday I started the project. I have reused and old curtain, and all the other things that I needed for the bag I had in my storage. As you can see my new bag has room for my digital camera, one extra lense and an external flash. I also made a little purse where I can keep small things like covers and memory cards. I love my new bag, and the best thing about it, is that I now have a well fitted bag for my camera that has not been expencive at all, I only had to spend about 8 hours with my sewingmachine.

2 kommentarer:

 1. Kjempesmart foto bag. Kjekt å ha noe somm ikke er som de ferdige bagene som alle har.

  Nå gikk det opp for meg hvem du er. Du er en av 2 bak Fine Sting. Kjempefin blad. Regner med at det kommer flere av disse. Et lite minus, kunne tenk meg bedre bilder av noen av produktene. Ellers er det lett forståelig. Kjempeflotte stitchery. Der falt jeg helt pladask.

  Lykke til videre.

  Astrid

  SvarSlett
 2. The camera case is brilliant!!

  SvarSlett